COUNT WESTGASS

Spesialistene på levering og distribusjon av norsk naturgass til det britiske og europeiske markedet

Om oss

Vi er en pålitelig leverandør av norsk naturgass og elektrisitet til de europeiske energimarkedene. Vi samarbeider med industrikunder og store bedriftskunder over hele Europa om å levere skreddersydde løsninger for energibehovene deres. Vi har et bredt utvalg produkter med god leveringssikkerhet, konkurransedyktige priser og mer bærekraftige løsninger.

Vi vet hvor avgjørende naturgass er som energikilde i overgangsfasen til en mer bærekraftig energifremtid. Naturgassforbruk gir alene en 50% reduksjon i CO2-utslipp sammenlignet med kull.

Porteføljen vår med norsk naturgass skiller seg ut som gassen som har den laveste miljøpåvirkningen på verdensbasis. I tillegg er samarbeidspartnerne våre konsekvent blant de ledende 25% av alle EcoVadis-evaluerte selskaper.

Derfor er COUNT Westgass stolte over å aktivt legge til rette for distribusjon av norsk naturgass til både det britiske og europeiske markedet og dermed bidra til et renere og grønnere energilandskap.

Utforsk produktene våre

Energi

Miljøprodukter

Dette tilbyr vi

Fleksibilitet, Service og Enkle Løsninger

Vårt mantra er service og enkle løsninger. COUNT Westgass skreddersyr løsninger til dine spesifikke behov, og er tilgjengelige døgnet rundt.

Konkurransedyktige Priser

COUNT Westgass har konkurransedyktige priser som kommer både miljøet og bunnlinjen din til gode.

Forsyningssikkerhet

Forutsigbarhet er viktig. Derfor har vi et sterkt fokus på fremragende forretningsdrift som sikrer pålitelig og sikker forsyning av norsk naturgass og elektrisitet.

Vår Norske Portefølje

Vi er stolte over å bringe norsk naturgass og elektrisitet til det europeiske markedet. Vi støtter energiomstillingen og sørger for full åpenhet, ansvarlighet og overholdelse av de strengeste miljøstandardene.

Kontakt oss

Vi tilbyr skreddersydde løsninger, diversifisert forsyning og konkurransedyktige prismodeller til industrikunder i det britiske og europeiske markedet for porteføljen vår med norsk naturgass.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Vårt kontor

Stavanger

Kirkegata 13, 4006 Stavanger, Norway

info@countwestgass.com